Jak se držet v dobré náladě a kondici i s chronickou nemocí

17.6.2024 20:23
Již brzy vyjde tato knížka. V rámci dubnové oslavy 10.narozenin bbleisure jsem Vám ji představila, něco málo Vám o ní pověděla a přečetla i krátký úryvek z ní. Kdo někdy zažil podobnou věc jako je sepsat poznámky do knihy a pokusit se ji vydat, ví, jak nelehká výzva to je. Snad ji už letos o prázdninách budete všichni číst. A snad se Vám bude líbit.

Chtěla jsem být lékařkou. Dva roky jsem studovala medicínu, než jsem dala přednost mateřským radostem a povinnostem a rodinným starostem. Nelituji toho. Mám úžasnou dceru. A dvě vnučky. Jsem šťastný člověk. K medicíně jsem se nakonec vrátila, jinak. Občas od někoho slyším, že jsem jeho lékařka. A to je hezké. Když si někdo zacvičí, zajde si na procházku, naučí se otužovat, začne vnímat své tělo nebo každý den s radostí a láskou oslaví pohybem a tvrdí, že to všechno dělá díky mně, potěší mě to. Nejvíce jsem ale lékařem sama sobě.
Střídavě méně a více úspěšným.

Úspěch se odvíjí v čase, v životním rytmu.
S autoimunitou.

Svůj příběh jsem sepsala jako inspiraci pro všechny čtenáře, kteří prožívají něco podobného. I kdyby pomohl ze sta lidí jednomu člověku, budu mít radost.