BBLeisure skupinové lekce 2024

10.1.2024 06:00
BB Leisure programové menu nás řadí mezi jedinečná centra se zcela originální nabídkou pro klienty bez rozdílu věku, pohlaví a aktuální kondice. Náš osobní přístup a přátelské vztahy činí ze společného cvičení příjemně trávený čas s vysokou přidanou hodnotou. PROGRAM PRO ZDRAVÍ nabízí zábavu, funkční trénink, nárůst a udržitelnost kondice, energii, odolnost, vitalitu a dlouhověkost. Ctí rovnováhu tréninku a zotavení, míry zátěže i odpočinku, daného a proměnného.

BB Leisure v roce 2024 nabízí výživné variabilní koktejly aktivačních cvičení, tréninků mobility, síly, kardio, power i strategií zotavení v rámci těchto skupinových lekcí a speciálů:

Mami & Mimi (pondělí v 9:00)
Podtéma: Zdraví & Vitalita & Odolnost žen po porodu, redukce poporodní hmotnosti, zpevnění a posílení svalů, energie, dobrá nálada. Náročnost lekce přizpůsobena individuálním možnostem jednotlivých klientů. Upozornění pro všechny nové maminky: do našich lekcí mohou jen děti řádně očkované dle povinného očkovacího schématu. Děkujeme za pochopení.

Energie & Odolnost (pondělí 16:00)
Podtéma: Po ranní & Před noční aneb lekce pondělní energie je vhodná pro ženy i muže i při směnném provozu.
Náročnost lekce přizpůsobena individuálním možnostem jednotlivých klientů.

Zdraví & Vitalita & Odolnost (pondělí 17:15)
Podtéma: GAP & Srdce & Kosti.
Náročnost lekce přizpůsobena individuálním možnostem jednotlivých klientů.

Trvalky (středa 9:00 a středa 10:00)
Podtéma: Lekce pro 65+. Některé cvičenky už cvičí s BB 10 let.
Náročnost lekce přizpůsobena individuálním možnostem jednotlivých klientů.

Beasts (středa 17:30 a čtvrtek 17:45)
Podtéma: Funkční trénink.
Náročnost lekce střední a vysoká. Vhodné pro klienty, kteří prošli základními lekcemi s BB.

Zdraví & Vitalita & Dlouhověkost (čtvrtek 16:30)
Podtéma: Obratné obratle & Zdravé srdce..
Náročnost lekce přizpůsobena individuálním možnostem jednotlivých klientů.

Zotavení pro Tebe (nedělní speciály NOVINKA)
Podtéma: Zotavení & Regenerace. Čas pro sebe.
Ranní probuzení, energie, vitalizace a vyváženost.
Terapie červeným a blízkým infračerveným světlem (pro zájemce).

Cold Beasts (víkendová rána / večery)
Podtéma: Otužování nejen ponorem do chladné vody.

Nordic Walking (pravidelné lekce i víkendové a sezónní speciály)
Podtéma: Regenerace & Rehabilitace & Kondice & Sport.

Rozvrh lekcí najdete na webu v kolonce Akce / Tabulka akcí.

Cena lekcí při zakoupené permanentce 140,- Kč / 1 osoba a lekce. Bez permanentky 160,- Kč. Permanentky jsou přenosné do všech lekcí, včetně Nordic Walking. 

Cenově odlišné jsou lekce "Trvalky" pro 65+ a speciály.

***

BB Leisure programové menu nás řadí mezi jedinečná centra se zcela originální nabídkou pro klienty bez rozdílu věku, pohlaví a aktuální kondice. Náš osobní přístup a přátelské vztahy činí ze společného cvičení příjemně trávený čas s vysokou přidanou hodnotou.

PROGRAM PRO ZDRAVÍ nabízí zábavu, funkční trénink, nárůst a udržitelnost kondice, odolnost, vitalitu a dlouhověkost. Programové strategie, které cílí nejen na funkci pohybového aparátu, svalů, kostí, kloubů, fascií, ale nesou benefity i pro zdraví nervového systému včetně mozku.  Metodika je velmi jednoduchá, kondice z ní nabitá však má dlouhodobou udržitelnost.  Ctí rovnováhu tréninku a zotavení, míry zátěže i odpočinku, daného a proměnného. 

FLOWIN® každým cvikem aktivuje několik svalových skupin najednou. Efektivním tréninkem se procvičují vnitřní partie svalových systémů, které dělají tělo pevnější, rychlejší, ohebnější a vytrvalejší. FLOWIN® hodiny jsou vedené jako klasické skupinové lekce nebo formou koučinku jako součást variabilního programu pro zdraví a funkčního tréninku, může je cvičit úplně každý, bez ohledu na věk či aktuální kondici.

Všechno cvičení může provozovat každý, novým zájemcům vřele doporučuji vyzkoušet nejdříve některou z lekcí s názvem Zdraví & Vitalita & Odolnost  Prosím, hlaste mně a i lektorkám ve všech lekcích Vaše případné zdravotní neduhy, i ty, které Vy sami pokládáte za nevýznamné.

 

Těšíme se na Vás.

Beata a tým lektorek bbeisure.cz - Jáňa, Kaťa, Romča, Eva a Evelii.